Laatulupaus

Joukkoliikennelain 48 § mukainen laatulupaus:

OdeLog Oy tarjoaa linja-autoliikenteen tilausliikennepalveluja.

Tiedotamme palveluistamme ja niiden muutoksista internet-sivullamme www.odelog.fi.

Henkilökuntamme on ystävällistä ja palveluasenteella varustettuja ammattilaisia. Heidät on perehdytetty ja koulutettu tehtäviin. Ylläpidämme ammattitaitoa ja ammattipätevyyttä jatkuvalla koulutuksella.

Kalustoomme kuuluu neljä 19 – 22 matkustajapaikkaista pikkubussia. Yhdessä autossa varusteena on invanostin, joka mahdollistaa jopa kolmen pyörätuoliasiakkaan kuljettamisen samanaikaisesti. Kaikki automme ovat varustettu alkolukoilla ja kaikilla istuimilla on turvavyöt. Automme ovat uudehkoja, turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Autojemme päästöluokitukset ovat EURO 6.

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti. Otamme vastaan palautetta suullisesti, internet-sivujemme palautelomakkeen ja sähköpostin välityksellä. Käsittelemme palautteet ja reklamaatiot mahdollisimman nopeasti ja luottamuksella.

Henkilökuntamme on koulutettu vammaisten ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden palveluun. Avustamme asiakasta autoon nousemisessa ja laskeutumisessa sekä saatamme asiakkaan tarvittaessa perille. Avustamme asiakasta aina tarvittaessa esim. turvavyön kiinnittämisessä.

Odelog luotettava kumppani